Afram föreläser-2.jpg

Digital Strateg

Digital Strateg

Hjälper företag/privatpersoner att komma igång eller förbättra sina sociala medier genom att sätta upp en vision, strategi, mål och handlingsplan. Ge förslag på inlägg utifrån vision och mål samt utbildar och hjälper företag att starta upp en podcast.
 
Afram föreläser-2.jpg

Föreläsning & Workshop

Är du intresserad av att veta mer om hur ditt företag kan använda sociala medier på bästa sätt. Vilka kanaler finns det, hur använder man de på bästa sätt? Vilken är din målgrupp och vilka kanaler de använder? Hur du kommunicerar på bästa sätt med dina följare/kunder. Framtidstänk och vilka trender är aktuella för tillfället. Jag har jobbat med sociala medier över 8 år och har hjälpt flertalet företag inom olika branscher genom att föreläsa om användandet av sociala medier samt arrangera workshops på konferenser, för personalgruppen eller sociala medie ansvariga på företaget. Föreläsningen skräddarsys efter just ditt företag så det spelar ingen roll om företaget redan finns på sociala medier och behöver ny inspiration och knuff i rätt riktning eller saknar förkunskap gällande sociala mediekanalerna. Tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri konsultation. 

Ingår i föreläsningen & workshop:

 • Plattformarna - Genomgång av de mest använda sociala medie plattformar.
 • Målgrupp - Var finns er målgrupp? 
 • Strategi & Policy - Vision, målsättning & handlingsplan för era kanaler.
 • Kommunikation  - Att tänka på gällande kommunikation på sociala medie.
 • Feedback - Går igenom era redan existerade företagssidor och ger er feedback och förslag på förbättring. 
 • Content - Hjälper er med idéer och konkret innehåll till er podcast utifrån vision. 
 • Trender - Vilka är de senaste trenderna.
 •  hur ska ni jobba vidare med era sociala medier. 

Extra:

 • Utbildning - Utförlig utbildning av hur plattformarna fungerar och kan användas på bästa sätt. 
 • Annonsering - Hur fungerar annonsering samt analysera statistik på publicerade annonser.
 • Sköter det tekniska - Sätter upp er företagssida och kanalerna ni önskar använda. 
 • Projektledare - Ansvarar helt alternativ i ett team för att skapa content  till ditt företag utifrån er vision och målsättning. 
original.jpg

Strategi

Behöver ditt företag skapa sig närvaro som skapar effekt på de sociala medie plattformarna men är osäkra på var, när eller hur man gör för att lyckas.

Vad är ert syfte och mål med att finnas på sociala medier? Vilka sociala medier passar just er verksamhet och er målgrupp? Hur ska ni göra för att uppnå ert mål? Vad ska ni skriva om, vilka erbjudanden och kampanjer ska ni ha och när?

Det finns ett talesätt som säger - man ska inte springa innan man lärt sig gå. Precis så är det med sociala medier och för att lyckas med sin sociala media närvaro krävs en genomtänkt strategi. Jag hjälper er ta fram den, anpassad efter just era mål och er verksamhet. Så att er närvaro i de sociala medierna ger er önskvärd resultat och effektiviserar ert arbete. Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.

 
kelly-sikkema-209680.jpg

Podcast

Funderar du eller ditt företag på att starta en podcast? jag hjälper dig att komma igång, gå igenom grunderna och saker att tänka på innan start, fixar vinjett till podcast, förslag på teknisk utrustning, Redigering av podcast osv. Tveka inte att kontakta mig för en konstnadsfri konsultation.

Ingår i tjänsten:

 • Föreläsning och workshop 
 • Strategi - Vision, målsättning & handlingsplan
 • Utrustning - Förslag på utrustning utifrån budget, sätta upp studio/inspelningsrum. 
 • Sköter det tekniska - Sätter upp er podcast (Webhost, hemsida/sida på redan existerande hemsida, länka podcasten till Itunes)
 • Utbildning - Praktiskt hur ni går tillväga för att publicera ett nytt avsnitt, att tänka på vid inspelning, att skriva manus/tänka igenom avsnitt osv.) 
 • Content - Hjälper er med idéer och konkret innehåll till er podcast utifrån vision. 
 • Statistik - Analysera data.  

Extra:

 • Redigering - Hjälper er redigera inspelade avsnitt 
 • Vinjett - Hjälper er med en vinjett till podcasten 
 • Anställd konsult - Ansvarar helt för att skapa en podcast-serie till ditt företag utifrån er vision. 
chang-duong-372839.jpg

Content Producer

Räcker inte tiden till eller är det brist på inspiration och motivation för att fylla era sociala mediekanaler med innehåll?

Kontinuitet är viktigt när det kommer till att publicera innehåll i era sociala media kanaler. Dina följare kräver att få relevant och värdefull information av er för att de ska engagera sig och fortsätta följa ert företag digitalt.

Jag hjälper er att ta fram innehåll för vad ni ska säga och hur ni ska säga det. Innehåll som ger mervärde åt era följare. Innehåll som skapar engagemang och som väcker uppmärksamhet kring ert varumärke.

Jag hjälper er att hålla igång och en bra och kontinuerlig närvaro på sociala medier som skapar mervärde åt ert företag! Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation.

 
 
 

Referenser

Jag vill rekomendera Afram som utbildare och konsult. Vi tog hjälp av Afram när vi skulle ta ett nytt tag om våra sociala medier. Afram är en engagerad föreläsare som genom en aktivt målgruppsanpassad presentation har hjälpt oss med ett nytänk i våra kanaler och har gett oss en bred grundläggande förståelse. Såväl i kontakten innan som under genomförandet ger han ett positivt och professionellt intryck.
— Josefine Qvarford
Afram smarta, djupa analyser och värme kommer fram i all content Afram skapade, såsom artiklar, podcasts, bilder, filmer och kampanjer. Under tiden vi jobbade ihop skapade Afram även strategier för företagets sociala media kanaler samt underhöll dessa genom att publicera inlägg samt skapa dialog med följarna. All kommunikation skapad för sociala medier med människan i fokus.
— Daniel Fridell
 
 

Kontakt

Låter det intressant, tveka inte att höra av dig så bokar vi en kostnadsfri konsultation där vi skräddarsyr ett upplägg som passar er utifrån önskemål och vision. 

Name/Namn *
Name/Namn
0701234567
Gällande *