S1.E06 – INTE RÄCKA TILL

I detta avsnitt handlar frågeställningarna om känslan av att inte räcka till. Jag har ett väldigt allvarligt problem, min kuk är för liten. Jag vågar inte ha sex på grund av det, jag är väldigt rädd att tjejen kommer att garva åt mig. Jag är även rädd för att komma för tidigt… vad gör man? 

Jag har en jättemysig pojkvän men han är väldigt bestämd och blir skitsur om han inte får som han vill. Jag får alltid ”krypa till korset” och be om förlåtelse. Jag blir jätteledsen av det här och känner att jag måste ställa upp på sex hela tiden fast jag inte alltid är sugen, annars kommer han att dumpa mig. Vad tycker ni jag ska göra?

Veckans spaning: Nu slipper du P-piller – om din pojkvän opererar in denna. Gäst: Nima Koucheki

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek!

Afram GabroComment