S1.E07 – VÄNNER OCH FAMILJ

I detta avsnitt handlar frågeställningarna om att träffa eller inte vilja presentera ens partner för familj och vänner. Jag har varit tillsammans med min kille i ca 5 år. Han är supergulliga mot mig och behandlar mig bra, men han beter sig annorlunda när han träffar mina vänner, han beter sig arrogant. Han verkar inte vara intresserad av att träffa mina vänner. Vad tror ni att det beror på och hur ska jag göra?

Vi bestämde från början att vi skulle ta det långsamt. Vilket jag tycker att vi har gjort. Men nu känns det lite som att vi står och stampar. Han har alltid ursäkter när vi ska träffa mina vänner och jag e aldrig inbjuden till att träffa hans. Han säger rakt ut att han är jättekär i mig och pratar om framtiden. Borde han då inte vilja att vi ska kunna ta del av varandras liv? Det känns som att han håller mig hemlig och det börjar nästan kännas dumt att vi beter oss som pojkvän/flickvän men det kan jag inte säga Har jag tolkat allt fel? Leker han med mig?

Veckans spaning: Ät dig kåt

Gäst: Martin Waara

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek!

Afram GabroComment