S1.E08 – FÖRVÄNTNINGAR

I detta avsnitt handlar frågeställningarna om förväntningarna man har i en relation eller förväntningarna man har på en framtida partner.

Klockan tickar för henne. Måste hon välja mellan sin man eller ett barn? Kan en man byta inställning till att vilja få barn (antigen för eller emot) enklare än vad en kvinna kan? Finns det ett sätt att veta om en man inte vill ha barn, annat än att fråga rakt ut? Skulle vara intressant att höra dina/era åsikter!

Jag har lätt för att träffa tjejer men det svåra är att få det att gå över till en relation. Har legat runt en hel del i mitt liv men har tröttnat på det jag skulle verkligen vilja prova på att ha ett förhållande. Är 32 år och har aldrig haft ett seriöst förhållande, detta börjar tära något otroligt på min självkänsla samt självförtroende. Har med tiden börjat inse att jag helt enkelt inte kan leva upp till de förväntningar som kvinnor har. Vad gör jag för fel eller snarare vad gör de andra killarna för rätt? Är det samma för kvinnor? Vilka är grundkriterierna för att en kvinna ska vara villig att inleda ett förhållande med mig? Snälla behöver verkligen hjälp med detta.

Veckans Spaning: App för smekning

Gäst: Erik Waara

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek!

Afram GabroComment