S1.E09 – ÄR HAN INTRESSERAD…?

I detta avsnitt får vi äntligen prata om den frågan de flesta tjejer har ställt sig någon gång i livet ”Är han intresserad…?” Har fått in följande frågeställningar.

Jag undrar, om en kille inte hör av sig först men ändå verkar intresserad, svarar direkt när man själv skriver och alltid är på att ses när man föreslår de. Är han verkligen intresserad då? Det är nästan alltid jag som har börjat skriva till honom tidigare och vart den pådrivande i allt det här. Men nu känner jag att jag börjar tröttna lite på det. Man vill ju ha lite bekräftelse! Så vad tycker du, ska jag strunta i att höra av mig nu och ge honom en chans att höra av sig eller ska jag fortsätta vara den pådrivande i det här? Och kan en kille vara intresserad trots att han inte hör av sig? 

Jag blir kär väldigt lätt och är rädd att skrämma bort honom. Han verkar nyss ha blivit singel, för han har ett inramat foto när han kysser sitt ex och det finns tamponger i hans badrumsskåp. Hur ska jag tolka detta? Hur vet jag att han är seriös?

Jag har en fråga som jag hoppas ni kan hjälpa mig med. jag är en tjej på 26 år som dejtat väldigt mycket under ett års tid. Jag är verkligen riktigt motiverad till att träffa någon nu. Det verkar dock som jag har någon sjuk förbannelse över mig då de fem senaste killarna jag träffat har droppat ” förlåt men jag har fortfarande lite problem med mitt ex och måste nog ordna upp detta, men du är en superskön tjej och jag är jätteledsen att det blev så här”. Nu undrar jag om fallet verkligen är så, kan man ha den oturen att pricka in just de killarna som inte är helt klara med sitt förflutna eller är detta bara en lame ursäkt för att man inte är intresserad?

Veckans Spaning: Män är bättre på att göra flera saker samtidigt

Gäst: Jonathan Gustafsson

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek!

Afram GabroComment