S1.E10 - REALATIONSVÅLD

I detta avsnittet samtalar vi kring det viktiga ämnet våld i relationer. Jag har bjudit in Linette som har egna erfarenheter av att leva ihop med en man som utövat våld samt skrivit boken, No More Mr. Nice Guy. Avsnittet börjar med en lite mer ingående intervju för att lära känna Linette och sedan svarar vi på följande frågeställning.

Ska försöka fatta det här kort, jag är tillsammans med mitt ex som redan när vi var tillsammans förra gången kunde vara hotfull, ta i mig och manipulerade mig helt tills jag inte hade någon som helst kontakt med omvärlden. 

Tyckte när vi träffades den här gången att han faktiskt på riktigt förändrats, klyschigt kanske men jag trodde det i min naiva värld. Även jag är väldigt mycket starkare nu än vad jag var då. Nu när jag står på mig i mina åsikter och har integritet så är han jättearg, talar hela tiden om hur dålig jag är och hur illa jag gör honom. 

Har försökt göra slut fyra gånger nu men han vägrar förstå vad jag säger och blir helt hysterisk och krossar alla mina argument. Så nu till min fråga. Har ni några tips på hur jag ska ta mig ur det här så lindrigt som möjligt? Även om jag vet att det hur som helst kommer bli svårt.. Finns det argument om varför vi ska göra slut som han inte kan krossa? 

Veckan spaning: Så kan formen på dina fötter avslöja hur du är som person

Gäst: Linette Stridh

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek!

Afram GabroComment