S1.E12 – BONUSPAPPA

I detta avsnittet pratar vi om papparollen men framförallt tankar och känslor kring att ansvara för någon annans barn, att vara bonuspappa. Vi svarar även på en frågeställning i ämnet som en lyssnare har skickat in. Han ska flytta ihop med sin tjej som sedan tidigare har 2 barn och inser allvaret och ansvaret i och med detta, främst för att deras pappa valt att överge barnen. Detta skapar en känsla av skuld om han väljer att lämna relationen.

Veckan spaning: Musik ökar sexlusten

Gäst: Dennis Nyheim

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek!

Afram GabroComment