S1.E14 – DISTANSFÖRHÅLLANDE

I detta avsnittet pratar vi allmänt om distansförhållande. Känslan när man äntligen får träffas och den hemska känslan när man skiljs åt. Farhågor och saker att tänka på när man befinner sig i ett distansförhållande, för att öka chansen för en hållbar relation. Vi svarar även på två frågeställningar som kommit in som är förankrade till temat.

Veckans spaning bytts ut mot “Gå på dejt med..?” Ni får inte missa vem Jens önskar gå på dejt med..

Gäst: Jens Drugge

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna!

Kärlek

Afram GabroComment