S1.E15 – PILLERPODDEN

I detta avsnittet pratar vi om psykisk ohälsa, borderline, depression och ångest i generella termer och  kopplar detta till relationer och framtida familjeliv. Vi svarar även på en frågeställning i ämnet. Hen har varit tillsammans med sin tjej i snart 1 år och har bott ihop i en etta i ca 6 månader. Hon har diagnosen borderline och hen upplever sig ta rollen som hobbypsykolog och känner sig lite maktlös i situationen.

Veckan spaning: Så sabbar Ikea ditt förhållande.

Gäster: Emma Westas Rödin & Siri Grenholm

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna.

Kärlek

Afram GabroComment