S1.E17 – EKONOMISK ELLER SNÅL

I detta avsnitt pratar vi om skillnaden mellan att vara ekonomisk och snål. Vi börjar med att prata om hur stor vikt har den ekonomiska aspekten på relationer samt reder ut olika scenarion där ekonomi har en viktig roll allt från partnerskap, familjeliv och dejtingliv. Vi svarar även på två olika frågeställningar som berör ämnet.

Gäst: Jonathan Gustafsson

Gå på dejt med: Ni får bara inte missa vem Jonathan önskar gå på dejt med, lite konstigt men samtidigt försåtligt på ett sätt…eller?

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna.

Kärlek

Afram GabroComment