S1.E18 – ÄR HAN OTROGEN..?

I detta avsnitt ställer vi oss frågan Är han otrogen..? Vi pratar allmänt om otrohet, vart går egentligen gränsen för otrohet? Vi listar upp olika scenarion som kan tolkas som otrohet. Vi svarar även på två frågeställningar, den första är en kvinna som misstänker att hennes man är otrogen och den andra är en man som varit otrogen inledningsvis i en relation och undrar om han ska berätta detta för sin partner nu 4 år senare.

Gäst: Nima Koucheki

Veckans spaning bytts ut mot “Gå på dejt med..?” Ni får inte missa vem Nima önskar gå på dejt med.

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna.

Kärlek

Afram GabroComment