S1.E20 – ÄRLIGHET

I detta avsnitt diskuterar vi ärlighet och ställer oss frågan, ska man vara helt ärlig i en relation eller är det bättre att linda in sanningen? vad är viktigast att vara ärlig eller lojal? jag får även ställa frågan många killar undrar..om en tjej frågar om hon ser tjock ut i den här eller om den här är snygg, vill tjejer höra sanningen eller inte? Vi pratar även om hur ärlig kan man vara när man är ute och dejtar, ska man säga sanningen till varför man inte vill ses igen?  och mycket annat. Vi svarar även på en frågeställning där en kvinna undrar om hon ska lägga korten på bordet och berätta för sin vän att hon är lite småkär i honom.

Gäst: Ines Dzanko

Veckans spaning: Bästa åldern att gifta sig om du vill undvika skilsmässa.

Om ni har frågor, önskar samarbeta, annonsera eller sponsra podden mejla mig på manligtochskamligt@gmail.com. Finns även på sociala medier, Facebook, Instagram, Twitter @manligtochskamligt. Gilla, följ, skriv en recention samt sprid gärna ordet!!

Tack för att ni tar er tid att lyssna.

Kärlek

Afram GabroComment