Media

MEDIA

Min medverkan i TV, radio, podcast och press.

 

TV/Web-TV

GÄSTAR CITYSOFFAN - CITYCON

Citysoffan går nu i kärlekens tecken och i det här avsnittet pratar vi med en riktig kärleksmäklare. Hur fungerar egentligen kärleksmäkleri? Och vad är hemligheten bakom en bra relation? Passa på att få härliga tips inför Alla hjärtans dag och goda råd på vägen!

 

Radio/Podcast

GÄSTAR PILLERPODDEN

AVSNITT 85 - MANLIGT OCH SKAMLIGT

Afram från Manligt & Skamligt gästar Pillerpodden och vi får prata om sex och relationer utan att hålla tillbaka. Vi kommer att prata om allt från livet till underlivet utifrån vad som anses vara kvinnligt respektive manligt. Är det okej att snacka snoppstorlekar i tjejgängen? Varför benämns tjejer med psykisk ohälsa för psychobitches och inte killar? Och så får vi såklart hjälp med att hantera boysen när Affe - till vår skräckblandade förtjusning - tolkar det vi grubblat på sedan vi var 15. Vi diskuterar spelet, sms-koder och dejtregler, och inte minst så får vi höra den ärliga och inte helt lätta sanningen när Affe analyserar våra personliga beteenden och relationsproblem. Lyssna på avsnittet!

GÄSTAR SINGELPODDEN

AVSNITT 71 - EN KAFFE MED AFFE

I dagens avsnitt  pratar vi om kulturella skillnader i dejtinglivet med Affe som är född i Syrien och uppvuxen i Sverige. Vi snackar om familjens inverkan, svårigheter och positiva saker med att dejta över kulturgränser! Affe är också grundare av podcasten Manligt & Skamligt.