Afram 3.jpg

Presentation

 
 

Uppdrag

KÄRLEKSMÄKLARE
Coachning och matchmakingtjänst.

Digital Strateg
Hjälper företag/privatpersoner att komma igång eller förbättra sina sociala medier genom att sätta upp en vision, strategi, mål och handlingsplan. Ge förslag på inlägg utifrån vision och mål samt utbildar och hjälper företag att starta upp en podcast.

SKRIBENT/DEBATTÖR
Frilansande skribent och debatör. 

TILIA - Tillsammans för ungas psykiska hälsa
”Rädslan över att vara ensam är starkare än modet att säga ifrån”
YouViaMe - Ta makten över dina vänners dejtingliv
"Den perfekta personen existerar inte - Bli den bästa partner du kan bli."

MODERATOR
Modererar events, konferenser och paneldiskussioner.

Freethem - Förebygger människohandel i Sverige
Moderator
IMG_8181 2.jpg
Peace and Love Festivalen - Forum & Creative Conference
Föreläsare, Deltagare & Moderator för paneldiskussion  
1500022934722-2.jpeg

Presentation

Afram Gabro var namnet men de flesta kallar mig för Affe. Det var en solig dag, jag har egentligen ingen aning om hur vädret var men det känns bättre att säga att det var en solig dag, året var 1985. På ett stengolv i ett hus i Syrien introducerades jag till världen. Har inte så mycket minnen från mina första år, mitt första konkreta minne är när jag var 3-4 år gammal och mina föräldrar bestämde sig för att utvandra till Sverige. Kan inte helt svara på om det är mina egna minnen eller minnen skapade genom en återberättad historia. Men vägen till Sverige var allt annat än enkel, men vi lyckades till slut ta oss fram med hälsan i behåll och som en hel familj. Berättar mer om detta i mina föreläsningar, socialkamlejont.nu. .

Idag brinner jag för att göra skillnad eller förändra samhället till det bättre. Jag väljer därför att utmana samhällets skeva ideal när det kommer till machokultur, skönhetsideal samt könsnormen, är det någon skillnad på kvinnor och män utöver självaste könet? Brinner även för att försöka sprida kärlek istället för hat genom att föreläsa om kärlek, sex och relationer samt social interaktion då jag tror att nyckeln till minskat hat och större medmänsklighet är genom integration, dialog och lyhördhet. Första intryck, kommunikation verbalt och via kroppspråk samt förmågan att anamma kulturen i dialogen är ett framgångsrecept oavsett om du önskar få mer vänner i vardagen, knyta affärsmässiga relationer eller erhålla en framtida kärleksrelation.